Oldalak

2010. március 4., csütörtök

Műköröm step by step



A műköröm step by step első lépése

A műköröm step by step első lépésként készítsd elő a körmeid a műköröm elkészítéséhez. Ha van a körmeiden lakk azokat távolítsd el, majd mosd meg alaposan mind a két kézfejed. Ne felejtsd el jó szárazra megtörölni őket.

Ezután a körmeid felületét reszeld finomra. Erre azért van szükség, hogy jól tapadjon majd a ragasztó.
Végül, a műköröm step by step első lépésének befejezéseként egy rózsafa használatával nyomd vissza a felhámot.

Második lépés a müköröm step by step -ben

Keress egy megfelelõ méretû tippet, ami illeszkedik a körmödhöz. Rakj egy kis ragasztót a körmöd tetejére és nyomd rá a tippet legalább  fél percig. Ügyelj rá, hogy közben ne mozduljon el a tip a helyéről. Ezután vágd a tippet olyan hosszúra amilyen hosszú műkörmöt szeretnél.

Helyezd fel a zselét

Egy ecsettel óvatosan helyezz zselét a tipp felületére. Egyszerre csak egy keveset. Ezután szépen húzd szét és tippen, úgy, hogy sehol ne legyen benne hiba Minél vékonyabban tudod felvinni a zselét, annál valósághűbben fog kinézni a műköröm.

Mikor elkészült uv fény alatt szárítsd meg a zselét. Ha megkötött, akkor az előző lépéseket ismételd meg minden egyes köröm esetében.

A műköröm step by step befejezése

Mikor elkészült mind a tíz műköröm ápold le a felhámot az ujjaidon. Ehhez használj specilis hám eltávolító olajat, vagy krémet.

A műköröm step by step végére értünk, de van még egy nagyon fontos lépés amit ezután megtehetsz a műköröm díszítés. Ezzel kapcsolatban ötleteket itt találhatsz:

Zselés műköröm képek. Megnézem most!
Francia műköröm minták. Megnézem most!